Meer resultaten voor uit eten groningen

uit eten groningen
 
Restaurant Brasserie Groen: Lunch Diner in Groningen.
Restaurant Brasserie Groen is centraal gelegen in de fraaie binnenstad van Groningen. Wij zijn gevestigd in een prachtig monumentaal pand met vier verdiepingen met grote ramen, sfeervolle verlichting en heerlijke zitbanken. Onze keuken is herkenbaar door het gebruik van biologische en streekproducten met invloeden van diverse windstreken. Daarbij worden alle gerechten uitsluitend huisgemaakt en bereid met verse ingrediënten. Bij het samenstellen van de menukaart wordt er rekening gehouden met de verschillende seizoenen. Welkom bij groen. Bij Restaurant Brasserie Groen bent u op het goede adres voor een heerlijke lunch diner. Daarbij is ons motto: lekker, eerlijk en gezond eten.
Humphrey's' Restaurant Groningen Humphrey's' Restaurants.
Bestel nu online. Uit eten in Groningen. Lekker winkelen in de stad en daarna uit eten in Groningen? Martinistad Groningen heeft alles te bieden wat men van een provinciehoofdstad mag verwachten. Op loopafstand van het restaurant zijn tal van mogelijkheden voor een geslaagd dagje/avondje Groningen.
Stadscafé Restaurant t Feithhuis in Groningen.
Wilt u direct een tafel reserveren voor lunch of diner in stadscafé restaurant Groningen t Feithhuis? Klik dan hier en maak uw reservering. Gevoel bereiden Groningers Samen Feithhuis kunst Gastvrijheid Team omgeving proef Hart passie geven beleving ambacht eerlijk plezier. Uit eten met kinderen.
De Kleine Heerlijkheid Het huiskamer restaurant van Groningen.
Niet alleen kun je heerlijk bij ons eten, ook zit je in één van de mooiste en oudste pandjes van Groningen. Het pand waar we in zitten stamt uit het begin van de 17 de eeuw en heeft een enorme charme.
Eten Drinken in Groningen.
Italiaans, Scandinavisch, Oosters, met of zonder Michelinster en in alle prijsklassen, ambiances en smaken. Groningen heeft op culinair gebied alles te bieden wat een fijnproever zich maar wensen kan. Wie in Groningen uit eten wil, heeft het moeilijker met schiften dan met zoeken.
De 5 leukste restaurants van Groningen.
Het eten is puur, een beetje superfoodachtig, maar ook no-nonsense en erg lekker. Ze verkopen ook producten, zoals koffiebonen en jam, en openen binnenkort een tweede filiaal met een uitgebreide delicatessenwinkel. Oude kijk in t jatstraat 25, Groningen 050 311 8799 No25.nl.
Home Restaurant Houdt van Eten, Groningen.
Restaurant Houdt van Eten, al ruim zes jaar een begrip in Groningen. Het restaurant onderscheidt zich door dagelijks verse producten te gebruiken. In de open keuken maakt het enthousiaste team alle gerechten van begin tot eind zelf, van het brood tot de pasta en het ijs aan toe.
Restaurant Mechoui in Groningen Noord-afrikaanse gerechten in Groningen.
Wij bevinden ons in hartje centrum Groningen, in de Folkingestraat 38. Ons interieur is sfeervol. UIt eten op z'n' mediterraans. Het meubilair is authentiek. VAAK LIVE MUZIEK SWEEKENDS. Ook voor borrels, diners voor groepen en catering. Restaurant Mechoui in Groningen 2018.
ROBUUST Eten, drinken meer Bar-Restaurant ROBUUST.
Bar-Restaurant Robuust is een sfeervol restaurant, gelegen op een historische plek aan de oostelijke diepenring en gelegen tussen een aantal van de beste eetgelegenheden in de stad Groningen. Onze gastheren en vrouwen doen hun uiterste best u kennis te laten maken met heerlijkheden die verschillende werelden u te bieden hebben.
Restaurant De Branderij Groningen.
Beste eetcafe van de provincie Groningen. In het voorjaar van 2017 is De Branderij door RTL4 uitgeroepen tot beste eetcafé van de provincie Groningen. Hier zijn we natuurlijk erg trots op! Klik hier om ons promofilmpje nog eens te bekijken. Welkom bij De Branderij. Op de hoek van Poelestraat en Schuitendiep, waar vroeger de koffie voor zowel het Britse als het Nederlandse koningshuis gebrand werd, is tegenwoordig restaurant De Branderij te vinden. In het pand de oude koffiebranderij van de firma H. Smith is plek voor zon 140 eters, verdeeld over drie zalen en een gezellig terras. Buiten staat er snel een drankje voor je neus en is het heerlijk zitten in de zon; binnen, in het warme, gezellig ouderwetse interieur, krijg je smaakvolle gerechten van over de hele wereld voor je neus. actie actie actie. Met verse, natuurlijke ingrediënten garanderen we de beste kwaliteit en het smakelijkste eten. Op het menu van De Branderij prijkt een gevarieerde keuze aan wereldgerechten. Zoals de oude heer Smith overal ter wereld naar de beste koffie zocht, zo kiezen wij van over de hele wereld de lekkerste recepten uit.
Home Olympia.
Welkom bij Grieks Specialiteiten Restaurant Olympia! Ons restaurant is sinds 1986 gevestigd aan de Zwanestraat 12, in het hartje van de stad Groningen. Het restaurant biedt plaats aan ruim tachtig gasten, het heeft een gezellige sfeer om lekker te kunnen eten.

Contacteer ons